Inspiracje

KIEŁBASA KRAKOWSKA SUCHA

Z CERTYFIKATEM QAFP

(do wyprodukowania 100g wyrobu zużyto 134g mięsa wieprzowego)

Charakterystyczny smak zawdzięcza czarnemu pieprzowi i kompozycji aromatycznych przypraw.Wyjątkowy aromat uzyskuje się dzięki procesom podsuszania, wędzenia i parzenia.

KIEŁBASA PODWAWELSKA

EKSTRA Z CERTYFIKATEM QAFP

(do wyprodukowania 100g wyrobu zużyto 115g mięsa wieprzowego)

Swój szczególny smak zawdzięcza podsuszaniu oraz obecności wyrazistych przypraw, takich jak sól pieprz i czosnek. Tradycyjna kiełbasa, średniorozdrobniona.

KIEŁBASA ŻYWIECKA

Z CERTYFIKATEM QAFP

(do wyprodukowania 100g wyrobu zużyto 111g mięsa wieprzowego)

Grubo rozdrobniona kiełbasa o wyjątkowym smaku nadanym w procesie wędzenia, parzenia i podsuszania oraz unikalnej mieszance przypraw.